x

Yamaha P-200 Stagepiano met standaard zeer nette staat

€499,99

Omschrijving

Yamaha P-200 Stagepiano
met standaard

Dit instrument geeft u alles van alle muzikale werelden. De klanken hiervan zijn geweldig en het klavier bezit 88 gewogen toetsen. Van de klanken zijn vooral de akoestische pianoklanken onweerstaanbaar. De nabootsing van een akoestische piano en vleugel is met de P200 zeer goed gelukt.

De vele effecten, controllers, MIDI functies en one-touch performance instellingen zorgen ervoor dat u volledige controle heeft over wat er gebeurt met uw klanken. Deze piano is ideaal te gebruiken voor thuis gebruik, maar ook voor studio’s en voor op het podia. Met de P200 kan het bijna niet fout gaan.

Gewicht 30,0 kg
Diepte 46,0 cm
Breedte 138,9 cm
Hoogte 16,6 cm

Alleen ophalen in de winkel

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met
de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Deventer.

Used Products Deventer
Grote Poot 7
7411KE Deventer

Telefoon: 0570-600630

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop