x

SteelSeries Aerox 9 Draadloze gaming muis met laadkabel

€ 99,99

Omschrijving

Steelseries Aerox 9 Draadloze Gaming Muis (Zwart)
Nieuwprijs € 159.99

De Aerox 9 Wireless is gemaakt voor lange gamesessies en is met zijn 89 gram de lichtste op MMO's/MOBA's gerichte muis op de markt. Je krijgt met de 18 programmeerbare knoppen, inclusief een zijpaneel met 12 knoppen en een scrollwiel met tilt-click, een waar arsenaal in handen om de concurrentie achter je te laten in games waarin sneltoetsen de doorslag geven. De Quantum 2.0-technologie zorgt voor lagvrije gameplay zonder gedoe met kabels, met de flexibiliteit van 2,4-GHz en Bluetooth 5.0-verbindingen. Dankzij de accu met lange accuduur van 180 uur en snellaadfunctie blijf je doorgaan. De IP54-gecertificeerde AquaBarrier beschermt het open diamantontwerp en de onderliggende elektronica tegen stof en water, zodat je met een gerust hart kunt gaan raiden en 5v5-gevechten kunt aangaan.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Deventer.

Used Products Deventer
Grote Poot 7
7411KE Deventer

Telefoon: 0570-600630
WhatsApp: 06-47099664

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop