x

Sony HDR-SR11 10.2 MP HD Handcam, 2 accu's en docking

€ 179,99

Omschrijving

Sony HDR-SR11 10.2 MP Full HD HD Handcam met 3.2 inch touchscreen.

Incl 2 accu's en docking voor laden en AV uitgang Incl diverse handleidingen en handig draagtasje.

De Sony SR11 HD-Camcorder is een klasse apart. Dit apparaat legt video's vast in de hoogst haalbare kwaliteit, met een resolutie van 1920 x 1080, oftewel het High Definition-formaat. De AVCHD-indeling comprimeert de HD-beelden zodat u het op verschillende media kwijtkunt. Maar wees niet bang dat u ruimte tekort komt. U kunt tot wel 22 uur materiaal kwijt op de 60GB harde schijf.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Deventer.

Used Products Deventer
Grote Poot 7
7411KE Deventer

Telefoon: 0570-600630

Verzendkosten

Pakketten: € 6,75
Brievenbuspost: € 4,00

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop