x

Sonos Zoneplayer S5 (gen 1) Wit met garantie

Sonos Zoneplayer S5 (gen 1) Wit

€269,99

Omschrijving

De Sonos Zoneplayer S5 speaker heeft een groots geluid. De speler is namelijk voorzien van vijf luidsprekers, aangedreven door vijf digitale versterkers.

Stream alle muziek ter wereld draadloos naar elke kamer van je huis, of het nu de mp3-verzameling op je NAS, je iTunes-bibliotheek of je favoriete internetradiostation. De speler streamt zelfs via de bekende online muziekdienst Spotify.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Deventer.

Used Products Deventer
Grote Poot 7
7411KE Deventer

Telefoon: 0570-600630

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 2,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop