x

Garantie


Op vertoon van de aankoopbon heeft u altijd garantie. De garantie op een boormachine van 10 jaar oud zal vaak wel korter zijn dan de garantie op een recentere iPhone 12 natuurlijk. De garantie wordt op de bon altijd vermeld. Het betreft hier de technische garantie dus garantie op de technische werking van een product, niet de beleving.

Hoe werkt de garantie?

Wanneer het product niet functioneert bekijken we of het product gerepareerd kan worden. Kan dit niet? Dan mag u het product ruilen voor een ander product. In bijzondere gevallen geven wij het geld terug.

De garantie vervalt hoe dan ook wanneer u een reparatie laat uitvoeren door een andere partij.

Online aankopen

Koopt u online een product? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen de tijd om het eventueel te retourneren. Tijdens deze bedenktijd dient u voorzichtig om te gaan met het product. Zichttermijn is geen gebruikstermijn. U mag het product bekijken en proberen zoals u dat in de winkel ook zou doen.

Het kan zijn dat u het product, in de bedenktijd, meer hebt gebruikt dan nodig is. Dan bent u aansprakelijk voor de waardevermindering. Used Products heeft recht op een vergoeding wanneer u het product duidelijk meer gebruikt retourneert dan dat u deze ontvangen heeft.

Mijn product terugsturen

Heeft u besloten dat u het product wilt retourneren? Dan heeft u nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. De verzendkosten retour zijn voor uw rekening. Wanneer wij het product hebben ontvangen, wordt het geld teruggestort.

Uitzonderingen

De volgende producten kunnen bij ons niet retour gebracht worden:

  • Games voor de PC of spelconsoles en alle andere software.
  • Gepersonaliseerde producten of producten die duidelijk voor een specifiek persoon zijn bestemd.
  • Wanneer het niet hygiënisch is om het product retour te nemen. Bijvoorbeeld als een gesealde verpakking is opengemaakt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de garantievoorwaarden? Neem a.u.b. contact op met de winkel.