x

Olympus Stylus Tough TG-Tracker Actioncam

€ 159,99

Omschrijving

Olympus Stylus Tough TG-Tracker zwart nette staat

Stof- & spatwaterdicht
Waterdicht tot 30 meter
WiFi, GPS, HDMI-D
SD kaart tot 128GB
Foto, 4K video
FPS in 4K: 30
FPS in Full HD: 60
Incl tasje, lader, USB kabel

Nieuwprijs was € 349.00
Extra accu en breedhoeklens


Om zich ten opzichte van de GoPro-camera's te onderscheiden beschikt de actioncam daarnaast over 5-assige beeldstabilisatie en een lenshoek van 204 graden. Verder is er een tilt-out-LCD met diameter van 1,5 inch en is er WiFi-ondersteuning. De camera beschikt over een f/2.0 groothoeklens met beeldhoek van 204 graden, 8 megapixel sensor en Truepic TM VII-beeldprocessor. Het model kan 4K-video op 30fps schieten en is zonder extra accessoires bestand tegen vocht en stof. Daarnaast kan de Stylus Tough TG-Tracker tot aan dertig meter onderwater functioneren en temperaturen van maximaal -10 graden Celsius doorstaan.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Deventer.

Used Products Deventer
Grote Poot 7
7411KE Deventer

Telefoon: 0570-600630
WhatsApp: 06-47099664

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop