x

Marantz NR1504 5.1 Netwerk Receiver met Airplay

€189,99

Omschrijving

Marantz NR1504 5.1 Netwerk Receiver in nette staat met handleiding, afstandsbediening en CD

De Marantz geeft niet alleen een extra dimensie aan je films met surround sound, maar is ook een flexibele receiver voor streaming audio. Omdat AirPlay is ingebouwd, stream je gemakkelijk muziek van je iDevice. Ook krijg je toegang tot de volledige online muziekbibliotheek van Spotify. Grote digitale muziekcollecties op PC of netwerkschijf zijn toegankelijk via DLNA. Met de Marantz app voor iOS en Android bedien je de NR1504 zonder dat de receiver in het zicht staat.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Deventer.

Used Products Deventer
Grote Poot 7
7411KE Deventer

Telefoon: 0570-600630

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop