x

Laowa 25mm f/2.8 2.5-5X Ultra Macro - Canon EF NIEUW

€ 399,-

Omschrijving

Laowa 25mm f/2.8 2.5-5X Ultra Macro - Canon EF
Nieuw in doos
Nieuwprijs elders € 499.00


Marcrolens voor het extreme werk

De Laowa 25/2.8 2.5-5x Ultra Macro is speciaal bedoeld voor extreme vergrotingen. Gaan de meeste gewone macrolenzen tot weergave op ware grootte, deze begint bij 2,5x ware grootte en gaat tot 5x ware grootte. Een objectief voor extreem macro dus. Hiermee onthul je microdetails die met het blote oog niet of nauwelijks waarneembaar zijn!

Gewone macro-objectieven zijn ook te gebruiken voor onderwerpen in de verte, hier gaat het om een objectief dat uitsluitend voor de zeer korte afstand te gebruiken is!

Super dichtbij

Door de korte brandpuntsafstand van 25mm kun je met dit relatief compacte objectief toch een zeer sterke vergroting bereiken. De vlakke voorzijde zorgt ervoor dat het licht goed bij je object kan komen (al dan niet van externe lichtbronnen), een groot pluspunt. Je kunt ook gebruikmaken van de kleine led-ringlamp die Laowa als accessoire voor dit objectief biedt. Wil je structuren in je object goed laten zien, dan heb je meer aan licht dat je van opzij laat komen, van een externe flitser bijvoorbeeld.

Scherpte-diepte uitdaging

Met de grote instelring stel je de vergrotingsmaatstaf in. Vervolgens stel je scherp door de camera/objectiefcombinatie naar voren/achteren te verplaatsen. Daar heb je dus een instelrail voor nodig, liefst een model met een verfijnde instelling. Je werkt dus altijd vanaf statief. Je krijgt te maken met een scherptediepte van millimeters (of fracties daarvan), dus hoge precisie is vereist! Voor extra scherptediepte moet je focus stacking gaan toepassen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Deventer.

Used Products Deventer
Grote Poot 7
7411KE Deventer

Telefoon: 0570-600630
WhatsApp: 06-47099664

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop