0

Winkelwagen

0 Artikelen - € 0,00
Ga naar afrekenen

Used Products

Deventer

Deventer

GARANTIE VOORWAARDEN

1 MAAND GARANTIE

U heeft op vrijwel al onze producten standaard 1 maand garantie. Garantie word enkel gegeven op vertoon van de originele aankoopbon/factuur. Het product dient in dezelfde staat te verkeren en het defect of gebrek van het product niet door eigen gebruik is ontstaan. Artikelen voorzien van een garantiezegel vallen alleen onder de garantie indien dit zegel niet verbroken is. Mocht uw aankoop binnen de garantie termijn defect gaan zal onze technische dienst het probleem trachten te verhelpen. Mocht het probleem niet te verhelpen zijn zal een van onze verkoopmedewerkers met u kijken of we een geschikt vervangend product voor u in onze winkel hebben. Mocht dit niet het geval zijn ontvangt u van ons een tegoedbon die altijd minstens een jaar geldig is, of uw geld terug.

NIEUWE PRODUCTEN

tot wel 24 maanden Garantie

Nieuwe producten bij Used Products Deventer kunnen compleet nieuw gesealde smartphones zijn maar ook producten met geopende doos of beschadigde doos. Is het product nieuw en ongebruikt, alleen dan staat er NIEUW. De garantie varieert per product van 6, 12 of 24 maanden.

Wij geven geen garantie op: Accu’s, GSM’s, DVD/CD/LP, Software/firmware, Fietsen en  Scooters.

Retourvoorwaarden

Wanneer een product onder de garantievoorwaarden valt kunt u deze retourneren.

Artikelen die u niet kunt retourneren: Aanbiedingen, Nieuw gekochte artikelen die vervolgens zijn gebruikt, speciale prijs en/of geen garantie producten.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Used Products Deventer niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

Houd er rekening mee dat de verzendkosten van een retour naar Used Products Deventer over het algemeen voor eigen rekening zijn.

Mocht u niet tevreden zijn over de Garantie en Retour Used Products Deventer dan kunt u altijd contact opnemen met onze Klantenservice