x

BLOWPRO Professionele Stijltang Pink Edition - 220 C NIEUW

€ 29,95

Aantal:

Omschrijving

Met de BlowPro Titanium Professional stijltang creëer je in een handomdraai zijdezacht stijl haar met glamoureuze beachy waves en luxe zachte krullen. De stijltang warmt op tot 220 graden in slechts 60 seconden, waardoor je haar snel stijl wordt. In tegenstelling tot andere stijltangen op de markt zal de onze je haar niet beschadigen of het oorspronkelijke vochtgehalte aantasten. De titanium platen helpen de haarschubben te sluiten, voorkomt gespleten haarpunten, vermindert pluizen en helpt de natuurlijke kleur en hydratatie van het haar te behouden. De instelbare automatische uitschakeltimer houdt je veilig in de ochtendspits. De matte afwerking op het handvat biedt een antislip en comfortabele grip zodat je je haar perfect kunt steilen zonder gedoe. De professionele stijltang heeft extra lange platen voor optimale dekking en superieur haarcontact. Omdat de platen glad zijn glijdt je haar soepel zonder te blijven haken en kreuken.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Deventer.

Used Products Deventer
Grote Poot 7
7411KE Deventer

Telefoon: 0570-600630
WhatsApp: 06-47099664

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop