x

Belkin SOUNDFORM ELITE Zwart Met bon 01-08-2023

€ 129,99

Omschrijving

Belkin SOUNDFORM ELITE Zwart
HFi luidspreker en draadloze lader ineen met Alexa en AirPlay 2
Met bon 01-08-2023 ter waarde van € 209.99

De Belkin SOUNDFORM ELITE laadt je smartphone draadloos op terwijl hij zijn functie als slimme luidspreker vervult. Dankzij moderne technologieën is het geluid krachtig en helder tegelijk. De bediening vindt plaats met de geïntegreerde Google Assistant, die je met je stem bedient en in staat is om andere slimme speakers aan elkaar te koppelen. Hierdoor kan jouw muziek in meerdere kamers worden afgespeeld.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Deventer.

Used Products Deventer
Grote Poot 7
7411KE Deventer

Telefoon: 0570-600630
WhatsApp: 06-47099664

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop